Transfers moeten Gasperini uit de problemen helpen

Reacties

Genoa-trainer Gian Piero Gasperini beseft dat de alarmbel rinkelt bij de nummer zeventien van de Serie A. De coach hoopt de degradatiestrijd dankzij actie op de transfermarkt te ontlopen.

Transfers moeten Gasperini uit de problemen helpen

Na het 3-2 verlies in de stadsderby tegen Sampdoria wilde Gasperini niet speculeren over zijn positie. 'Is mijn ontslag aanstaande? Daar ga ik niet over oordelen. Ik richt me op overleven met Genoa in de Serie A', vertelde de Italiaan na afloop van de vijfde achtereenvolgende competitienederlaag aan Mediaset Premium.

Gasperini verwelkomde deze transferperiode al Suso en Luca Rigoni bij zijn selectie en rekent op meer aanwinsten. 'We hebben nu de mogelijkheid om ons te versterken. Aan het einde van de transferperiode zal Genoa sterker zijn dan in de eerste seizoenshelft.' De nummer zes van het voorbije seizoen verzamelde in de eerste achttien wedstrijden slechts zestien punten en sluit de eerste competitiehelft zondag op bezoek bij Atalanta Bergamo af.

Genoa moet het in de strijd tegen lijfsbehoud mogelijk zonder aanvaller Diego Perotti doen. De Argentijnse buitenspeler staat hoog op het verlanglijstje van AS Roma. 'Hij is een belangrijke speler, maar ik weet niets over zijn toekomst. Het is aan de voorzitter om daarover te beslissen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.