Transferdagboek 20/09: Jones, Isco, Bellerín en Bilic

Reacties

De transfermarkt is in de meeste landen gesloten, maar dat betekent niet dat het gedaan is met de geruchten en speculaties. Welke deals zijn mislukt? Vinden clubloze spelers nog een nieuwe werkgever en wat zijn de plannen als de markt op 1 januari weer opent? Dat lees je dagelijks vroeg in de avond in deze rubriek.

Transferdagboek 20/09: Jones, Isco, Bellerín en Bilic

Phil Jones heeft geen toekomst bij Manchester United. Manager José Mourinho ziet het niet zitten in de verdediger en is bereid om hem in de winterstop voor ongeveer twaalf miljoen euro te laten gaan. Arsenal en Liverpool zouden belangstelling hebben voor de mandekker, schrijft The Sun.

Het scheelde afgelopen zomer weinig of Isco was vertrokken bij Real Madrid. Zijn oude club Málaga en Tottenham Hotspur meldden zich officieel voor de aanvallende middenvelder en wilde een huurdeal sluiten met Real, maar Málaga haakte af omdat Ignacio Camacho uiteindelijk niet vertrok terwijl de Spurs schrokken van de salariseisen van de Spaanse international. Daarom bleef Isco bij Real, waar hij nauwelijks speeltijd krijgt. (El Confidencial)

Mogelijk komt het in januari alsnog tot een vertrek van Isco, want The Daily Mirror meldt dat Manchester United hem graag ziet komen. Mourinho is absoluut niet tevreden over Wayne Rooney en wil een nummer 10 met meer technische bagage. Isco wordt door de Portugese trainer gezien als de ideale kandidaat.

Behalve Barcelona is nu ook Manchester City serieus in de markt voor Héctor Bellerín. Beide clubs hopen de rechtsback al in januari los te kunnen weken bij Arsenal, meldt The Daily Mail. Barcelona zou op dit moment de beste papieren hebben in de strijd om de Spanjaard, die werd geboren in Barcelona en een deel van zijn jeugdopleiding doorliep bij de Spaanse grootmacht.

West Ham United heeft de onderhandelingen met manager Slaven Bilic stopgezet. Na het zeer succesvolle vorige seizoen wilde de Engelse club graag verlengen met de trainer, maar daar is verandering in gekomen nu het dit seizoen erg moeizaam loopt. Pas wanneer Bilic de ploeg weer op de rit heeft gekregen, worden de gesprekken hervat, schrijft The Daily Telegraph.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.