Transferdagboek 06/03: Rodríguez, Hazard en Alexis Sánchez

Reacties

Alleen in de obscure voetballanden is de transfermarkt momenteel nog open. Daarom blikken we in het Transferdagboek alvast vooruit naar komende zomer, waarin er ongetwijfeld veel gaat gebeuren. Geliefd en gehaat; de geruchten en speculaties vind je dagelijks in deze rubriek.

Transferdagboek 06/03: Rodríguez, Hazard en Alexis Sánchez

James Rodríguez leek lange tijd op weg naar de uitgang bij Real Madrid, maar zou nu toch bij De Koninklijke willen blijven. Volgens Marca ziet de Colombiaanse spelmaker nieuwe kansen bij Real dankzij het naderende vertrek van Isco. Rodríguez kwam dit seizoen tot dusver in dertien competitiewedstrijden in actie.

Mocht Real Madrid toch af willen van Rodriguez, dan lijkt zijn opvolger al bekend. Volgens Spaanse media prijkt de naam van Eden Hazard bovenaan het verlanglijstje van de Spaanse grootmacht. Real zal in dat geval flink in de buidel moeten tasten, want de Belgische aanvaller ligt nog tot medio 2020 vast bij Chelsea.

Dat Alexis Sánchez al enige tijd niet meer gelukkig is bij Arsenal, mag geen verrassing meer heten. Zo had hij volgens Engelse media al meerdere aanvaringen met manager Arsène Wenger en zou hij het daarnaast zat zijn dat Arsenal structureel naast de prijzen grijpt. Hoewel er geruchten gaan dat 28-jarige Chileen graag terug zou willen naar Spanje, claimt The Daily Mirror dat Paris Saint-Germain nu de beste papieren heeft om de rappe aanvaller in te lijven.

Slecht nieuws voor Chelsea en Manchester City: in de zoektocht naar defensieve versterking lijkt de naam van Leonardo Bonucci weggestreept te kunnen worden. De Juventus-verdediger verlengde onlangs zijn contract in Turijn tot 2021, maar had twee weken terug een stevige aanvaring met coach Massimiliano Allegri. Desondanks laat de 67-voudig international nu weten dat hij graag zijn contract uitdient bij De Oude Dame. 'De club bepaalt of ik verkocht word of niet, maar ik hoop dat ze mijn contract respecteren', meldt The Daily Mail.

Massimiliano Allegri ontkent contact te hebben gehad met Arsenal over een eventuele opvolging van Arsène Wenger. Eerder meldde The Daily Express dat er zelfs al een mondeling akkoord zou zijn tussen The Gunners en de Italiaan, maar volgens Allegri zelf is daar niks van waar. 'Ik bepaal niet waar mijn toekomst ligt, dat doet de club. En zelfs als deze geruchten waar zouden zijn, zou ik eerst met Juventus praten en dat is nog niet gebeurd.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.