Transfer El Ghazi naar Lille nadert afronding

Reacties

Anwar El Ghazi heeft zijn laatste wedstrijd voor Ajax waarschijnlijk al gespeeld. De 21-jarige rechterspits rondt vermoedelijk woensdag zijn transfer af naar Lille.

Transfer El Ghazi naar Lille nadert afronding

Ruim een week geleden werd al duidelijk dat El Ghazi op weg was naar Lille. De Oranje-international stond in de competitieduels met PEC Zwolle (1-3 zege) en FC Utrecht (0-1) in de basis.

Trainer Peter Bosz liet vrijdag nog weten dat de transfer van El Ghazi in de afrondende fase was. 'Hij is nadrukkelijk met een club in gesprek.' Maar bij afwezigheid van Bertrand Traoré (Afrika Cup) en Vaclav Cerny (rugblessure) moest El Ghazi alsnog opdraven.

Eerder werd al duidelijk dat El Ghazi in de wachtkamer zat. De Amsterdammers wilden bij voorkeur eerst een andere buitenspeler aantrekken alvorens El Ghazi te laten gaan. De zoektocht van Ajax naar een nieuwe buitenspeler verliep tot op heden moeizaam. São Paulo wees een eerste bod op de negentienjarige David Neres van de hand, terwijl Gerard Deulofeu inmiddels naar AC Milan is vertrokken.

Lille is momenteel de nummer veertien van de Ligue 1. Zaterdag staat het bezoek aan Olympique Lyon op het menu. Bij die club staat Memphis Depay inmiddels onder contract.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.