Totti stelt rentree van blessure opnieuw uit

Reacties

AS Roma kan pas in 2016 weer beschikken over Francesco Totti. De clublegende heeft de groepstraining hervat, maar stelt zijn rentree uit tot na de winterstop.

Totti stelt rentree van blessure opnieuw uit

Totti kwam sinds september niet meer in actie vanwege een blessure aan zijn bovenbeen. De blessure leek onschuldig, maar houdt de 39-jarige aanvaller in totaal vier maanden aan de kant. 'Francesco traint weer, maar we rekenen pas in januari weer op hem', zegt trainer Rudi Garcia namelijk.

Door de blessure speelde Totti pas drie competitiewedstrijden voor Roma, dat voor de winterstop nog tegen Spezia (woensdag, beker) en Genoa (zondag) speelt. De Giallorossi hervatten de Serie A in het nieuwe jaar op 6 januari op bezoek bij Chievo Verona. Kevin Strootman hoopt niet lang na de jaarwisseling ook zijn langverwachte rentree te maken voor Roma.

Het contract van Totti loopt na dit seizoen af, maar Italiaanse media weten zeker dat Totti ook in de jaargang 2016/17 speler van Roma zal zijn. Club en speler willen een aankondiging over contractverlenging doen zodra Totti volledig is hersteld van zijn blessure.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.