Toornstra reist mee met Feyenoord voor cruciaal duel in Marseille

Reacties

Feyenoord-trainer Arne Slot kan mogelijk toch een beroep doen op Jens Toornstra in de uitwedstrijd tegen Olympique Marseille. De middenvelder is op de weg terug van een enkelblessure en zit in de wedstrijdselectie voor de returnwedstrijd in de halve finale van de Conference League.

Toornstra reist mee met Feyenoord voor cruciaal duel in Marseille
© Pro Shots
Olympique Marseille
Olympique Marseille
0 - 0
Feyenoord
Feyenoord

Toornstra raakte op 14 april geblesseerd aan zijn enkel tijdens de uitwedstrijd tegen Slavia Praag, waarin Feyenoord een plek in de halve eindstrijd van de Conference League veiligstelde. Sindsdien kwam Toornstra niet meer in actie voor Feyenoord, maar nu lonkt een rentree. Volgens Feyenoord is de middenvelder 'op de weg terug'.

In de heenwedstrijd kon Slot dus geen beroep doen op Toornstra, met een middenveld bestaande uit Orkun Kökçü, Fredrik Aursnes en Guus Til werd in eigen huis met 3-2 gewonnen. Ook Philippe Sandler en Denzel Hall reizen mee met Feyenoord. Cole Bassett (niet speelgerechtigd), Justin Bijlow (geblesseerd) en Tein Troost gaan wel mee, maar zullen niet spelen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.