'Tomasson tekent binnen 48 uur voor drievoudig Engels kampioen'

Reacties

Jon Dahl Tomasson is volgens Sky Sports hard op weg om de nieuwe manager te worden van Blackburn Rovers. De oud-speler van ondere andere SC Heerenveen en Feyenoord zit sinds zijn vertrek bij Malmö FF in december vorig jaar zonder club.

'Tomasson tekent binnen 48 uur voor drievoudig Engels kampioen'
© Pro Shots

Tomasson nam een half jaar geleden afscheid bij Malmö, waarmee hij twee keer kampioen van Zweden werd. In het seizoen 2021/22 bereikte de voormalig Deens international met Malmö de groepsfase van de Champions League, waarin de Zweden vijf keer onderuit gingen in een groep met Juventus, Chelsea en Zenit Sint-Petersburg.

Bij Blackburn Rovers moet Tony Mowbray plaatsmaken voor Tomasson, die eerder hoofdtrainer was bij Excelsior en Roda JC. De oud-spits was ook werkzaam als assistent bij Excelsior, Vitesse en de Deense nationale ploeg.

Blackburn, drievoudig Engels kampioen, werd in het afgelopen seizoen achtste in het Championship. De Premier League-winnaar van 1995 degradeerde in 2012 uit de hoogste afdeling in Engeland en belandde in 2017 nog in de League One. Deyovaisio Zeefuik speelde in het afgelopen seizoen op huurbasis voor Rovers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.