Toivonen kiest voor plek op de reservebank tegen VVV

Ola Toivonen start zaterdagavond in het thuisduel met VVV-Venlo op de reservebank van PSV. De Zweed heeft dat na overleg met trainer Dick Advocaat besloten.

Toivonen kiest voor plek op de reservebank tegen VVV

Toivonen is hersteld na maandenlang revalideren van een zware hamstringblessure. Hoewel hij al langer met de Eindhovense selectie meetraint, heeft hij slechts één optreden in de beloftenploeg in de benen. Zodoende heeft hij aangegeven liever op de bank te willen starten.

De reservebeurt voor Toivonen betekent dat er op de rechtsbuitenpositie een plekje vrijkomt voor Memphis Depay, Georginio Wijnaldum zakt een linie terug. Hij zal als aanvallende middenvelder acteren, voor de controleurs Mark van Bommel en Oscar Hiljemark. Kevin Strootman is, net als Jeremain Lens, geschorst.

Dries Mertens is linksbuiten en Jürgen Locadia staat weer in de spits. Hij was woensdag in het bekerduel op bezoek bij PEC Zwolle (0-3) nog verantwoordelijk voor de gehele PSV-productie.

Wat betreft de achterhoede had Advocaat geen verrassingen in petto. Doelman Boy Waterman ziet rechtsback Atiba Hutchinson, het centrale duo Timothy Derijck en Marcelo, alsmede linksback Jetro Willems voor zich. De aftrap tegen VVV-Venlo is vanavond om 19.45 uur.

De volledige opstelling van PSVWaterman; Hutchinson, Derijck, Marcelo, Willems; Van Bommel, Hiljemark, Wijnaldum; Depay, Locadia en Mertens.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen