Toivonen doorstaat test en is klaar voor duel met VVV

Ola Toivonen heeft dinsdagavond in de wedstrijd Jong PSV-Jong FC Groningen zijn rentree gemaakt. De Zweed deed aan PSV-zijde een uur mee en doorstond de test zonder problemen.

Toivonen doorstaat test en is klaar voor duel met VVV

De schaduwspits stond bijna vijf maanden aan de kant met een forse hamstringblessure, die hij begin oktober opliep tijdens een training met de nationale ploeg van Zweden.

Door de succesvolle rentree, lijkt Toivonen komende zaterdag thuis tegen VVV-Venlo weer deels inzetbaar. Een basisplaats zal hij nog niet krijgen van trainer Dick Advocaat, maar als invaller kan hij dan wel zijn officiële rentree in de hoofdmacht maken. Jong PSV speelde uiteindelijk met 1-1 gelijk door een goal van Jürgen Locadia. Hij benutte evenals Leandro Bacuna een strafschop.

PietersNog meer goed nieuws vanaf het blessurefront. Erik Pieters, die eind januari uit frustratie in het thuis duel met PEC Zwolle (1-3) door een ruit sloeg en zijn arm flink blesseerde, heeft dinsdag de veldtraining hervat. De linksback mag met een speciaal manchet weer voetbaloefeningen doen.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen