Toekomstperspectief Lurling troebel na meniscusblessure

Reacties

Anthony Lurling verkeert door blessureleed in onzekerheid over de voortzetting van zijn loopbaan. De aanvaller van Heerenveen wordt volgende week geopereerd aan zijn meniscus. Onderzoek in het ziekenhuis heeft uitgewezen dat de 36-jarige Bosschenaar een probleem aan zijn linkerknie heeft.

Toekomstperspectief Lurling troebel na meniscusblessure

Lurling viel vorige week zaterdag geblesseerd uit tijdens het treffen met zijn oude club NAC. Maandag wordt de gekwetste knie geopereerd om de aard van de blessure exact vast te stellen.

Hoe lang Lurling in de lappenmand zit is nog de vraag. Het lijkt in ieder geval zeker dat hij over anderhalve week de uitwedstrijd tegen zijn voormalige werkgever Feyenoord moet missen.

Lurling kwam de afgelopen transferperiode over van NAC, waar hij niet meer door één deur kon met trainer Nebojsa Gudelj. De aanvaller tekende een contract tot het einde van het seizoen, maar zei bij zijn aanstelling op meer te hopen. 'Ik wil er graag nog een jaar aan vastplakken. Het is aan mij om verlenging af te dwingen.'

Lurling, die bezig is aan zijn tweede periode bij de Friezen, speelde na de winter vijf wedstrijden in de Eredivisie voor Heerenveen en kwam daarin niet tot scoren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.