Tevreden Koeman: 'We zijn wel een van de titelkandidaten'

Feyenoord start met dezelfde elf spelers aan het thuisduel met Heracles Almelo (zondag 14.30 uur) als vorige week tijdens het bezoek aan Go Ahead Eagles (2-2), aangezien trainer Ronald Koeman tevreden is over Feyenoord.

Tevreden Koeman: 'We zijn wel een van de titelkandidaten'

'Ik ben zeer tevreden over hoe we de laatste weken spelen, dus ik zie geen aanleiding om de opstelling te veranderen', reageerde Koeman tegenover FOX Sports. Daardoor moeten onder anderen Otman Bakkal en Rubben Schaken genoegen nemen met een plek op de reservebank.

Door de nederlaag van FC Twente bij ADO Den Haag (3-2) en het gelijkspel van Ajax thuis tegen RKC Waalwijk (0-0) kan Feyenoord goede zaken doen. Maar Koeman ziet zijn ploeg niet als titelfavoriet. 'Dat we kampioen kunnen worden vinden we allemaal al vanaf het begin van het seizoen. En dat wordt door de uitslagen bevestigd. Alleen wij moeten nog spelen.'

Maar volgens Koeman is het niet zo dat Feyenoord gewoon kampioen moet worden. 'Gewoon niet, want wie zijn wij om uit te roepen dat het gewoon is? Daar laten wij ook in bepaalde wedstrijden te veel punten voor liggen. Maar we zijn wel een van de titelkandidaten.'

Opstelling Feyenoord: Mulder; Janmaat, De Vrij, Martins Indi, Nelom; Clasie, Immers, Vilhena; Armenteros, Pellè, Boëtius.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen