Giménez lacht na invalbeurt: 'Bedankt, dat was een behoorlijke tijd geleden'

Reacties

Feyenoord-aanvaller Santiago Giménez (23) is ervan overtuigd dat Arne Slot het goed gaat doen bij Liverpool. De spits gunt zijn coach bovendien het allerbeste in de Premier League.

Giménez lacht na invalbeurt: 'Bedankt, dat was een behoorlijke tijd geleden'
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
5 - 0
PEC Zwolle
PEC Zwolle

'Ik denk dat hij het amazing gaat doen', reageerde Giménez bij ESPN op de vraag wat hij verwacht van Slot bij Liverpool. ‘Hij is a great coach. Ik hoop dat hij ook daar een aantal prijzen gaat pakken.’

De aanvaller gaf zelf zijn visitekaartje ook af. Als invaller maakte hij twee doelpunten en gaf hij een assist. Hij kreeg koud in het veld direct een kans om een al verdiende strafschop te benutten. 'Ik wist niet eens dat er een penalty-moment was', glimlachte de doelpuntenmaker. 'Het was mijn eerste balcontact. Ayase miste de eerste in de rechter hoek, daarom schoot ik de bal door het midden.' Giménez mikte zijn vorige twee penalty’s ook in de rechterhoek, maar miste die allebei.

Ditmaal was hij duidelijk effectiever. 'Ik moet altijd zo scherp zijn op het veld als ik vandaag was', vervolgde de Mexicaan, die snapte dat Ueda de voorkeur kreeg in de basis. Giménez kende zelf een mindere periode. 'Of ik twijfels heb gehad? Nee, ik heb altijd vertrouwen in mijn kwaliteiten. Soms gaat het niet zoals je wilt, maar dan moet je blijven vechten.' Door zijn uitstekende invalbeurt werd de spits gekozen tot man van de wedstrijd. Met een big smile: 'Bedankt, dat was een behoorlijke tijd geleden.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Eredivisie

Stand Eredivisie 2023/2024

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
PSV
33
28
4
1
108-20
+88
88
2
Feyenoord
33
25
6
2
88-26
+62
81
3
FC Twente
33
20
6
7
67-35
+32
66
4
AZ
33
19
7
7
67-36
+31
64
* Actueel tot en met 13 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer S. Giménez
Meer over S. Giménez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.