Tevreden Atlético rekent volgend seizoen op Alderweireld

Reacties

Als het aan Atlético Madrid ligt, meldt de verhuurde Toby Alderweireld zich volgend seizoen gewoon weer bij de club. De Spanjaarden zijn tevreden over de ontwikkeling van de Belg.

Tevreden Atlético rekent volgend seizoen op Alderweireld

Alderweireld speelt dit seizoen op huurbasis voor het Southampton van Ronald Koeman, waar hij het prima doet. De ex-Ajacied kwam mede door blessureleed maar tot achttien optredens in de Premier League, maar speelt daarin goed. In Engeland duiken dan ook geruchten op dat hij bij Tottenham Hotspur wel eens herenigd zou kunnen worden met landgenoot Jan Vertonghen.

Maar ook de nummer vier van Spanje houdt zijn prestaties nauwlettend in de gaten. In Madrid heeft Alderweireld (26) nog een contract tot 2017. 'We zijn erg tevreden over de ontwikkeling van onze verhuurde jongens in het algemeen', laat technisch directeur José Luis Caminero weten, die de Belg als een van de voorbeelden noemt. 'Toby Alderweireld bijvoorbeeld. Hij is bezig met een uitstekend seizoen bij Southampton, we rekenen dus op hem wat volgend seizoen betreft.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.