Terugkeer Beerens opsteker voor ploeterend Hertha BSC

Reacties

Hertha BSC krijgt in de poging om zich in de Bundesliga te handhaven mogelijk het laatste zetje van Roy Beerens. De aanvaller is fit verklaard voor de laatste drie duels.

Terugkeer Beerens opsteker voor ploeterend Hertha BSC

Beerens kampte de laatste weken met wat pijntjes, onder andere aan zijn rug en zijn enkel. De Duitse krant Bild meldde zelfs dat Hertha hem in de verloren partij tegen Borussia Mönchengladbach (1-2) expres aan de kant zou hebben gehouden, zodat hij zich volledig kon focussen op de laatste drie wedstrijden tegen Dortmund (uit), Eintracht Frankfurt (thuis) en Hoffenheim (uit).

De tweevoudig international (27) geldt in zijn eerste seizoen in de Bundesliga meteen als vaste waarde in Berlijn. In 26 optredens scoorde hij driemaal en gaf hij een assist. De terugkeer van Beerens geeft ze in de Duitse hoofdstad weer wat extra vertrouwen op een goede afloop van het seizoen. Woensdag twitterde de club trots een filmpje waarin hij tijdens de training op prachtige wijze scoorde met een lob.

Beerens kwam in het verleden uit voor PSV, NEC, SC Heerenveen en AZ voordat hij zich afgelopen zomer voor drie jaar verbond aan Hertha BSC, dat al vier wedstrijden op een zege wacht. De tegenvallende prestaties van de club, waar ook John Heitinga onder contract staat, kostten trainer Jos Luhukay eerder dit seizoen zijn baan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.