Terry-soap duurt voort: 'Chelsea wil me in een andere rol'

Reacties

Er lijkt voorlopig nog geen duidelijkheid te komen over de toekomst van John Terry (35). Chelsea meldde vrijdagmiddag dat de aanvoerder voor een jaar kan bijtekenen, maar volgens Terry zelf staan de zaken er anders voor.

Terry-soap duurt voort: 'Chelsea wil me in een andere rol'

Chelsea deed namelijk voorkomen alsof Terry als speler aan de club verbonden kan blijven. Volgens de oud-international van Engeland is daar echter geen sprake van. Op zijn Instagram-pagina schept hij duidelijkheid over de aanbieding van de Engelse topclub.

'Ik wil iedereen bedanken voor de vriendelijke berichten. De contractaanbieding die de club mij heeft aangeboden gaat om een andere rol. Ik hoop dat iedereen snapt dat ik de tijd neem om na te denken over dit aanbod voordat ik een beslissing neem', aldus Terry, die niet duidelijk maakt wat die 'andere rol' precies inhoudt.

Interim-manager Guus Hiddink liet in een eerder stadium al weten dat, als hij het voor het zeggen zou hebben, Terry zeker zou mogen blijven. De Engelsman zelf reageerde geschokt nadat Chelsea in eerste instantie duidelijk maakte dat hij moest vertrekken. Terry kwam dit seizoen tot 24 Premier League-optredens.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.