Ter Stegen ontbreekt bij competitiestart Barcelona

Reacties

Marc-André ter Stegen mist de competitiestart van Barcelona. De deze zomer aangetrokken Duitse doelman kan de komende twee à drie weken niet in actie komen door een rugblessure, waardoor de beoogde opvolger van Víctor Valdés een streep moet zetten door de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Elche.

Ter Stegen ontbreekt bij competitiestart Barcelona

Ter Stegen trainde sinds het oplopen van de kwetsuur tijdens de training van afgelopen maandag al apart van de groep. Vrijdagochtend brachten nieuwe tests echter aan het licht dat zijn rugklachten hem nog langer aan de kant houden.

Daardoor lonkt over anderhalve week een basisplaats voor Claudio Bravo. De 31-jarige doelman van de Chileense nationale ploeg verruilde Real Sociedad voor aanvang van dit seizoen voor Barcelona, om de concurrentiestrijd aan te gaan met Ter Stegen.

Dat Bravo tegen Elche meteen mag keepen, lijkt hem een kleine voorsprong te geven op zijn 22-jarige concurrent. Zeker omdat ook de tweede competitiewedstrijd op bezoek bij Villarreal wellicht niet haalbaar is voor Ter Stegen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.