'Tegen Ajax zullen we een compleet ander Molde zien'

Reacties

Molde FK dreigt na de nederlaag tegen Stabæk IF compleet met lege handen achter te blijven. Naast de komende wedstrijd tegen Ajax is er een trainersdiscussie gaande.

'Tegen Ajax zullen we een compleet ander Molde zien'

Molde FK, dat vorig seizoen kampioen en bekerwinnaar in Noorwegen werd, staat inmiddels op een zevende plaats met een achterstand van negen punten op een plaats die recht geeft op Europees voetbal. De 1-0 nederlaag bij Stabæk IF lijkt het laatste restje hoop te hebben weggenomen in het seizoen dat vijf duels van het einde is.

Volgens trainer Erling Moe moet het verlies gezien worden in het licht van de aanstaande ontmoeting met Ajax in de Europa League. 'De Europese wedstrijd van aanstaande donderdag speelde al een beetje door in dit duel. We konden dat niet van ons afzetten. Maar tegen Ajax zullen we een compleet ander Molde zien.'

Moe staat ook centraal in een andere discussie. Molde is nog steeds op zoek naar een definitieve oplossing voor de vacature van hoofdtrainer. Zes weken geleden werd Tor Ole Skullerud aan de kant geschoven en sindsdien neemt Moe de honneurs waar.

Inmiddels heeft de Noorse club voor volgend seizoen een kandidaat op het oog: Bob Bradley. Het was zondag daarom een saillante ontmoeting aangezien de Amerikaan als trainer van Stabæk Molde op een nederlaag trakteerde.

Moe, die naar eigen zeggen niet is gevraagd na dit seizoen aan te blijven als hoofdtrainer, doet zonder morren een stap terug. 'Bradley is een ervaren trainer, waar dat juist bij mij ontbreekt. Het zou zeker een goede oplossing zijn voor de club.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.