Teamgenoten Newcastle lyrisch over Oranje-keeper Krul

Mede dankzij een sterk optreden van keeper Tim Krul plaatste Newcastle United zich donderdagavond voor de achtste finales van de Europa League. The Magpies waren met 0-1 te sterk voor Metalist Kharkiv.

Teamgenoten Newcastle lyrisch over Oranje-keeper Krul

Shola Ameobi was belangrijk door via een strafschop de enige goal van de avond te maken, maar Krul werd door een aantal fraaie reddingen Man of the Match. 'Tim stijgt boven zichzelf uit als hij op deze manier speelt', vertelde Ameobi na afloop.

'Zeker in de laatste tien minuten heeft hij bewezen wat een topkeeper hij is. Hij heeft ons absoluut gered. Je moet kunnen vertrouwen op een keeper, maar Tim stelt ons nooit teleur, hij was geweldig.'

Ook verdediger Fabricio Coloccini was lovend over de verrichtingen van zijn keeper. 'We mogen onszelf gelukkig prijzen met Krul. Het is altijd een lekker gevoel als je weet dat hij achter je staat.'

Helemaal perfect sloot Krul de wedstrijd niet af, aangezien hij drie minuten voor tijd een enkelblessure opliep. De Oranje-international, die het stadion op krukken verliet, weet nog niet wanneer hij weer inzetbaar is.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen