Enkelblessure Krul smetje op zege: 'Zit een aardig ei op'

Tim Krul was donderdagavond een van de beste spelers van het veld, maar de doelman van Newcastle United sloot de Europa League-wedstrijd tegen Metalist Kharkiv (1-0 winst) wel in mineur af. In de slotfase raakte de Oranje-international geblesseerd aan zijn enkel.

'Er zit nu een aardig ei op', verklaart Krul tegenover Eredivisie Live. 'Morgen vliegen we terug naar Newcastle en dan weet ik meer. Het was een lekkere avond, maar het smetje is die blessure die ik twee minuten voor tijd opliep.'

'Drie minuten voor tijd kwam er een voorzet waarbij de spits me raakte. Nu spelen we tegen Anzhi, lekker. We zoeken het elke keer wel dichtbij… Het was een moeilijke pot, ze hebben veel kansen gehad. Maar ik ben blij met de overwinning.'

Krul verliet het stadion donderdagavond op krukken. Het is nog niet bekend of hij inzetbaar is voor de wedstrijd tegen West Ham United, die maandag plaatsheeft.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.