'Tapia is geen aanwinst voor Feyenoord'

Reacties

Is Renato Tapia een aanwinst voor Feyenoord? Dat is de vraag die wij dinsdag stelden aan de bezoekers van VI toen bekend werd dat de Rotterdammers de twintigjarige Peruviaan overnemen van FC Twente.

'Tapia is geen aanwinst voor Feyenoord'

De middenvelder, die ook als verdediger uit de voeten kan, zal een contract tot medio 2020 tekenen. Voor hem legt Feyenoord 2,4 miljoen euro op tafel.

Direct na het bekend worden van dat nieuws vroegen wij middels een poll of technisch directeur Martin van Geel juist gehandeld had met het overnemen van Tapia van het noodlijdende Twente. Het antwoord was duidelijk.

Want hoewel Tapia pas twintig jaar is, ziet het merendeel van de bezoekers hem nu niet als aanwinst. Van de in totaal 10587 stemmen koos immers 71 procent om de Peruviaan niet als aanwinst te bestempelen. De minderheid, 29 procent, ziet hem wel als versterking.

Versterking of niet, Tapia zal in Rotterdam in ieder geval te maken krijgen met een overvol middenveld. Ook achterin heeft trainer Giovanni van Bronckhorst genoeg opties. De tijd zal moeten uitwijzen of de komst van Tapia, mede door de penibele financiële situatie van Twente, een buitenkansje was of niet.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.