Talent Lumu ondanks goede stage niet naar Anderlecht

Jeroen Lumu zal deze winter niet overstappen naar Anderlecht. Hoewel de zeventienjarige aanvaller een goede indruk heeft achtergelaten tijdens een tiendaagse stage, verkast hij niet naar Brussel. Dat laat technisch directeur Marc van Hintum weten aan Voetbal International.

Talent Lumu ondanks goede stage niet naar Anderlecht

Lumu probeerde sinds vorige week een contract af te dwingen bij de club van trainer John van den Brom. Vrijdag speelde hij nog mee met de beloftenploeg van Anderlecht tegen FC Dordrecht en onderscheidde zich in dat duel met een doelpunt.

Willem II ging akkoord met de stage van Lumu omdat het met de transfersom voor de talentvolle linkspoot de A-selectie zou kunnen versterken. Lumu geldt weliswaar als groot talent, maar is op dit moment niet het type speler dat Willem II direct verder helpt.

Eerder bracht het Engelse Wolverhampton Wanderers al een bod uit op Lumu. Dat vond Willem II veel te laag. Van Hintum kan nog niet zeggen of dat nu ook de reden is van het in het water vallen van de deal met Anderlecht. (Dennis van Bergen & Tim Vos)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen