Tadic derde blessuregeval in trainingskamp FC Twente

Het trainingskamp van FC Twente in Duitsland verloopt vooralsnog rampzalig. Nadat Kyle Ebecilio en Sonny Stevens eerder al geblesseerd waren afgehaakt, bestaat nu ook de vrees dat Dusan Tadic er voor langere tijd uit ligt.

Tadic derde blessuregeval in trainingskamp FC Twente

Tadic kwam woensdagavond in de met 3-0 verloren oefenwedstrijd tegen VfL Bochum als invaller in het veld, maar moest al na acht minuten weer naar de kant. De Servische aanvaller blesseerde zich aan zijn rechterknie na een tackle met twee benen van een tegenstander.

Omdat Tadic zelf vreesde voor een ernstige kwetsuur is hij meteen afgereisd naar een nabijgelegen ziekenhuis voor een MRI-scan. Vooralsnog is onduidelijk hoe lang Twente niet over de 24-jarige linkspoot kan beschikken.

StevensInmiddels is wel bekend hoe lang Stevens aan de kant staat. De 21-jarige doelman kwam deze zomer over van FC Volendam, maar moet de komende drie maanden vanaf de kant toekijken. De beoogde eerste keeper voor komend seizoen moet een schouderoperatie ondergaan na een ongelukkige val tijdens een training.

Voor Stevens is het een slechte start van zijn eerste weken bij FC Twente. De goalie kwam deze zomer over van Volendam in de wetenschap dat hij de concurrentie moest aangaan met Nikolay Mihaylov, die wel heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe stap, en routinier Sander Boschker.

De kwetsuur van Stevens heeft ook gevolgen voor Nick Marsman, die op de nominaties stond te worden verhuurd aan Go Ahead Eagles of RKC Waalwijk. De 22-jarige doelman moet nu voorlopig in Enschede blijven.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen