Geblesseerde Ebecilio verlaat trainingskamp FC Twente

Kyle Ebecilio heeft het trainingskamp van FC Twente verlaten. De negentienjarige middenvelder, die deze zomer overkwam van Arsenal, liep tijdens de eerste training in Marienfeld een enkelblessure op. De exacte ernst van de kwetsuur is vooralsnog niet bekend.

Geblesseerde Ebecilio verlaat trainingskamp FC Twente

De blessure van de kersverse aankoop is een hard gelag voor de trainers Alfred Schreuder en Michel Jansen. Met het aanstaande vertrek van Leroy Fer naar Norwich City en de blessuregevallen Robbert Schilder en Wout Brama zijn de Tukkers alles behalve goed bezet op het middenveld.

Zowel Brama als Schilder werken in Twente verder aan hun herstel. Naast het wegvallen van Ebecilio is ook Nils Röseler huiswaarts gekeerd. De centrale verdediger, afgelopen seizoen op huurbasis actief namens VVV-Venlo, kampt met koorts en kan niet langer deelnemen aan het trainingskamp.

Eerder werd al bekend dat Sonny Stevens niet mee naar Duitsland kon in verband met een schouderblessure. Komende week zal duidelijk worden wanneer de beoogde eerste doelman weer aan kan sluiten bij de selectie van FC Twente.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen