Taarabt voor vijf seizoenen naar Benfica

Reacties

Benfica heeft Adel Taarabt transfervrij aangetrokken. De Marokkaan komt over van Queens Park Rangers. De 26-jarige aanvallende middenvelder tekent een vijfjarig contract in Lissabon.

Taarabt voor vijf seizoenen naar Benfica

Met het aantrekken van Taarabt versterkt Benfica zich met een zeventienvoudig Marokkaans international. De aanwinst krijgt in de Portugese hoofdstad mogelijk gezelschap van een landgenoot. De regerend landskampioen zou volgens Portugese en Belgische media op het punt staan Mehdi Carcela-Gonzalez vast te leggen. De rechtsbuiten staat nu nog onder contract bij Standard Luik.

Taarabt was de voorbij seizoenen, afgezien van een uitstapje naar AC Milan, vooral te bewonderen in Londen. Na zijn vertrek bij RC Lens speelde de man met een Marokkaans en Frans paspoort voor Tottenham Hotspur, Queens Park Rangers en Fulham. Door blessureleed kwam Taarabt dit seizoen slechts acht keer in actie. Zijn nog één jaar doorlopende contract met QPR werd onlangs ontbonden.

Queens Park Rangers is bezig aan een opruiming na degradatie uit de Premier League. Gearriveerde spelers als Joey Barton, Richard Dunne, Shaun Wright-Philips en Bobby Zamora verlaten de Londense club transfervrij deze zomer, om te voorkomen dat QPR net als bij de vorige degradatie in de problemen kwam. Leroy Fer heeft nog wel contract voor twee jaar op Loftus Road.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.