Fulham van Jol wint strijd om Parker van Redknapp's QPR

Fulham heeft Queens Park Rangers afgetroefd in de strijd om Scott Parker. De 32-jarige middenvelder leek op weg naar een hereniging bij QPR met Harry Redknapp, met wie hij bij Tottenham Hotspur samenwerkte, maar koos ervoor om onder Martin Jol in de Premier League te blijven spelen.

Fulham van Jol wint strijd om Parker van Redknapp's QPR

Parker was sinds de zomer van 2011 een onbetwiste basisspeler bij Tottenham, maar kon dit seizoen niet meer op speelminuten rekenen onder manager André Villas-Boas. De Portugees zal zijn aankopen Paulinho en Etienne Capoue de voorkeur geven, waardoor ook Tom Huddlestone en Jake Livermore er al voor kozen Spurs te verlaten voor Hull City.

Bij Fulham zal Parker een prominente rol op het middenveld krijgen. Jol is onder de indruk van de kwaliteiten van de achttienvoudig Engels international. 'Hij is een middenvelder die hard werkt voor het team en zowel met als zonder bal een fantastische speler is. Het is geweldig om een speler van zijn statuur te zien spelen voor Fulham.'

Parker is na Fernando Amorebieta, Darren Bent, Derek Boateng, Sascha Rieter, Oranje-international Maarten Stekelenburg en Adel Taarabt de zevende zomersterking van Fulham. Aanstaande zaterdag krijgt Parker meteen de kans om te debuteren tegen Arsenal, een van de vele Londense derby's die Fulham dit seizoen zal spelen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen