Swansea is in gesprek met doelpuntenkoning Piroe

Reacties

Swansea City wil Joël Piroe niet verkopen, maar hem juist binnenboord houden. Volgens manager Michael Duff kan de Nederlandse spits een nieuw contract tekenen in Wales.

Swansea is in gesprek met doelpuntenkoning Piroe
© Pro Shots
Swansea City
Swansea City
3 - 0
Northampton Town
Northampton Town

Piroe (24) rijgt de doelpunten aan elkaar bij Swansea en was tegen Northampton in de League Cup ook weer trefzeker. Hij staat inmiddels op 46 doelpunten voor zijn club. Leicester City deed eerder al eens een bod op hem en ook andere Premier League-clubs waren geïnteresseerd. Swansea wil Piroe echter niet laten gaan. 'Ik weet dat de club in gesprek met Joël is', zegt Duff tegen de BBC.

'Ik weet niet in welk stadium de gesprekken zich bevinden. Hij heeft geen 'nee' of 'ja' gezegd en er is ook geen bod gedaan. Zolang dat niet het geval is, valt er weinig te melden. We kunnen een hoop tijd besparen door er niet over te praten.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Zijn houding is geweldig, ik weet ook niet of hij gaat vertrekken. Hij is een goede speler die veel bijdraagt aan de manier waarop we spelen. Het zal een dure speler zijn, maar als een club de prijs wil betalen, zal hij vertrekken. Maar dat ligt niet in mijn handen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.