Supertalent Mastour lijkt voor Marokko te kiezen

Reacties

Alles wijst erop dat het supertalent Hachim Mastour de nationale ploeg van Marokko boven een toekomst bij het Italiaanse elftal kiest. De zestienjarige middenvelder van AC Milan zit volgens La Gazzetta dello Sport bij de definitieve selectie voor het Afrika Cup-kwalificatieduel met Libië van 12 juni.

Supertalent Mastour lijkt voor Marokko te kiezen

Dinsdag werd al bekend dat Mastour tot de 28-koppige voorselectie behoorde, evenals het Vitesse-duo Rochdi Achenteh en Zakaria Labyad en Feyenoord-middenvelder Karim El Ahmadi. Nu zou het supertalent de laatste schifting dus ook overleefd hebben.

Mocht Mastour speelminuten maken tegen Libië is zijn keuze voor Marokko direct een feit, aangezien het een bindende interland betreft.

Mastour loopt al sinds 2012 rond in de jeugdopleiding van AC Milan, maar kwam nog nooit uit voor de hoofdmacht in een officieel duel. Wel heeft hij diverse duels voor het Primavera-elftal (de beloften) achter zijn naam staan.

De kans dat de Marokkaanse bondscoach Badou Zaki Mastour speelminuten gaat geven is groot. Daar zou hij het Marokkaanse voetbal immers een grote dienst mee bewijzen aangezien Mastour een van de grootste talenten ter wereld is momenteel. De vraag is dan alleen nog of hij zijn belofte in gaat lossen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.