'Superprof Robben is de beste voetballer ter wereld'

Reacties

Op bezoek bij FC Augsburg (4-0 overwinning) toonde Arjen Robben andermaal aan waar hij toe in staat is. De aanvaller van Bayern München verkeert in de vorm van zijn leven en nadert een bijzondere mijlpaal.

'Superprof Robben is de beste voetballer ter wereld'

Robben nam twee treffers voor zijn rekening aan de kant van de koploper. Bayern is daardoor de Herbstmeister, maar de reserve-aanvoerder van Oranje komt een stap dichter bij een bijzondere mijlpaal.

Robben staat op 99 treffers in het shirt van Der Rekordmeister. En dat de aanvaller uit Bedum de grens van honderd gaat overschrijden is gezien zijn huidige vorm een voldongen feit. Na het geweldige WK met Oranje van afgelopen zomer trekt Robben die uitmuntende vorm gewoon door bij de koploper van Duitsland.

Dat beseft ook zijn trainer Pep Guardiola. 'Arjen is een superspeler', laat de Spaanse oefenmeester na afloop weten. 'Robben heeft een geweldige mentaliteit en is een professional pur sang.' De lofzang van voorzitter Karl-Heinz Rummenigge was na afloop nog groter: 'Arjen is de beste veldspeler van de wereld!'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.