Sunderland langer door met succesvolle Poyet

Reacties

Gus Poyet is ook de komende twee seizoenen manager van Sunderland. De 46-jarige Uruguayaan is sinds oktober actief in het Stadium of Light en wist zich op knappe wijze veilig te spelen met The Black Cats.

Sunderland langer door met succesvolle Poyet

Sunderland verlengde het contract met Poyet tot medio 2016. Woensdag werd de voormalig speler van onder meer Chelsea en Tottenham Hotspur nog in verband gebracht met Southampton, dat manager Mauricio Pochettino zag vertrekken naar The Spurs. Ook Ronald Koeman, Michael Laudrup, Neil Lennon en Malky Mackay en Murat Yakin worden daar genoemd.

Sinds Poyet bij Sunderland de taken overnam van de ontslagen Paolo Di Canio leek de club lang af te stevenen op degradatie, maar na een knappe eindspurt verzekerde het zich van nog een jaar Premier League. Op 16 april speelde Sunderland met 2-2 gelijk op bezoek bij Manchester City en de vier wedstrijden daarna werden gewonnen, waaronder ook uitduels met Chelsea (1-2) en Manchester United (0-1).

Bekijk wekelijks prachtige fotoseries op VI Premium. Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.