Suarez nog enige afwezige bij selectie Barcelona

Reacties

Trainer Luis Enrique heeft de beschikking over zijn volledige selectie. Lionel Messi, Javier Mascherano, Dani Alves en Neymar keerden allen terug bij Barcelona. Alleen Luis Suarez heeft de training noodgedwongen nog niet hervat.

Suarez nog enige afwezige bij selectie Barcelona

Op de training van Barcelona zijn dinsdag alle WK-gangers teruggekeerd. Lionel Messi en Javier Mascherano, die met Argentinië de finale wisten te bereiken (1-0 verlies na verlenging), en de Brazilianen Dani Alves en Neymar voegden zich als laatste internationals bij de selectie van trainer Luis Enrique.

Neymar onderging bij zijn terugkeer een medische test. In de kwartfinale tegen Colombia brak de Braziliaanse flankspeler namelijk een rugwervel, nadat de Colombiaan Camilo Zúñiga zijn knie in zijn rug plantte. Hoe lang Neymar nog exact uit de roulatie zal zijn, is nog niet bekend. Zijn herstel verloopt wel voorspoedig.

Van Luis Suarez is het wel duidelijk dat hij zich voorlopig nog niet mag tonen op het trainingsveld van Barcelona. De Uruguayaan kreeg een schorsing van vier maanden opgelegd, naar aanleiding van zijn beet in de linkerschouder van Italië-verdediger Giorgio Chiellini in het onderlinge groepsduel op het WK. Tijdens zijn schorsing mag hij geen voetbalgerelateerde activiteiten ondernemen.    

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.