Sturridge jaagt verder op record Van Nistelrooy

Reacties

Met zijn bijdrage aan het succes tegen Swansea City heeft Liverpool-spits Daniel Sturridge de volgende stap gezet op weg naar het Premier League-record van Ruud van Nistelrooy.

Sturridge jaagt verder op record Van Nistelrooy

Jordan Henderson was zondag de gevierde man bij Liverpool door een kwartier voor het einde met zijn tweede treffer van de middag Swansea City dan toch op de knieën te krijgen. De club van onder anderen Michel Vorm en Jonathan de Guzman had mede door twee doelpunten van Wilfried Bony veerkracht getoond, maar keerde desondanks met lege handen terug van Anfield (4-3).

Henderson moest als matchwinner de aandacht delen met Sturridge. De aanvaller zette een zeer bijzondere reeks neer door ook tegen Swansea te scoren. Met zijn twee doelpunten heeft hij inmiddels acht duels in de Premier League op rij het doel getroffen.

In de historie van de Premier League heeft slechts één spits dat kunststukje afgeleverd. Ruud van Nistelrooy was met Manchester United in 2003 zelfs tien wedstrijden op rij trefzeker. Sturridge kan dat record evenaren op 16 maart, op nota bene Old Trafford.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.