media

statistieken

datum

laden laden
laden laden
Toon meer resultaten

Strootman valt uit met ogenschijnlijk zware knieblessure

Strootman valt uit met ogenschijnlijk zware knieblessure

Voor Kevin Strootman dreigt een lange absentie die hem mogelijk ook het WK kost. De Oranje-international ging zondag met een door pijn vertrokken gezicht van het veld.

De wedstrijd tegen Napoli duurde voor Kevin Strootman slechts elf minuten. De middenvelder begon aan de wedstrijd al met een bandage om zijn rechterknie, als gevolg van de blessure die hij had overgehouden aan de oefeninterland tegen Frankrijk van woensdag.

Maar dit keer dwong pijn in de linkerknie Strootman tot een voortijdig vertrek. In de zesde minuut kreeg hij al last nadat hij verkeerd terecht was gekomen. Hij speelde na een behandeling door, maar ging niet veel later zonder dat er een tegenstander in de buurt was weer onderuit.

Dit keer was het einde oefening voor Strootman. De middenvelder van AS Roma, met Arjen Robben en Robin van Persie behorend tot de Grote Drie en een van de zekerheden bij Oranje, ging met tranen in de ogen van het veld. Onderzoek, maandag een MRI-scan, zal moeten uitwijzen hoe groot de schade is. Maar de vrees bestaat dat het gaat om een ernstige blessure die hem lang buitenspel zet.

Praat mee

Praat mee op VI.nl

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Inloggen / registreren

Laatste nieuws