Strootman terug in wedstrijdselectie AS Roma

Reacties

AS Roma-trainer Rudi Garcia heeft Kevin Strootman in zijn selectie opgenomen voor het oefenduel met Sevilla van vanavond. De middenvelder was maandenlang uitgeschakeld vanwege een zware knieblessure.

Strootman terug in wedstrijdselectie AS Roma

Rond de wedstrijd tegen de Europa League-winnaar wordt de selectie van trainer Rudi Garcia officieel voorgesteld aan het publiek. Het is daardoor onduidelijk of Strootman alleen vanwege die ceremonie deel uitmaakt van de spelersgroep of dat hij daadwerkelijk in aanmerking komt voor speelminuten. Op de officiële website meldt Roma in elk geval dat Strootman tot de wedstrijdselectie behoort.

De international speelde op 25 januari zijn laatste wedstrijd voor AS Roma, waarin hij - opnieuw - een ernstige kniekwetsuur opliep. De afgelopen weken werkte de 25-voudig international op het trainingsveld aan zijn herstel. Door blessureleed speelde de ex-speler van Sparta Rotterdam, FC Utrecht en PSV pas 31 wedstrijden voor de Giallorossi.

Cole
Verder is opvallend dat Ashley Cole geen deel uitmaakt van de selectie voor het duel met Sevilla. Die voor Cole pijnlijke beslissing is tekenend voor het verloop van zijn Italiaanse avontuur. De 34-jarige linksback kwam afgelopen seizoen als grote aankoop over van Chelsea, maar stelde zwaar teleur. De duurbetaalde routinier kwam tot slechts elf competitieduels voor de Romeinen. De verbintenis van Cole loopt nog tot de zomer van 2016, maar de 107-voudig international mag transfervrij weg. Als er zich geen club voor Cole meldt, wil Roma zijn contract ontbinden, meldt Sky Italia.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.