Strootman: 'Met Totti voelen we ons zekerder'

Reacties

Francesco Totti is inmiddels een veertiger, maar hij maakt op Kevin Strootman nog immer een jeugdige indruk. AS Roma is sterker met de routinier.

Strootman: 'Met Totti voelen we ons zekerder'

Totti onderstreepte donderdag de Europa League dat de jaren geen vat op hem lijken te hebben. Tegen Astra Giurgiu was hij bij drie van de vier Romeinse doelpunten betrokken (4-0). Strootman was de eerste die profiteerde van het voorwerk van de routinier.

'Ik hoop dat ik niet voor Totti stop', vertelde de 26-jarige Oranje-international tegen Sky Italia. 'Als hij binnen de lijnen komt, lijkt hij even oud als ik. We voelen ons ook zekerder als hij op het veld staat.'

Mogelijk biedt Totti AS Roma ook meer zekerheid als Internazionale op bezoek komt. 'Het is een belangrijke wedstrijd zowel voor ons als voor hen. Inter heeft een sterk team. Ze hebben Juventus verslagen, maar daarna op eigen veld punten laten liggen. Het is een beetje zoals wij.'  

Strootman is positief over Frank de Boer, die na de tweede nederlaag in de Europa League aast op revanche. 'Ik ken hem niet persoonlijk, maar hij is een fantastische trainer. Helaas heb ik vaak van hem verloren', aldus de middenvelder.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.