Strootman blijft op de bank tijdens galawedstrijd AS Roma

Reacties

Kevin Strootman is op de bank gebleven bij het presentatieduel van zijn club AS Roma. De middenvelder zat wel bij de wedstrijdselectie voor het vriendschappelijke duel met Sevilla.

Strootman blijft op de bank tijdens galawedstrijd AS Roma

Strootman maakte zijn enige stappen in wedstrijdtenue op het veld voorafgaand aan de wedstrijd tegen de Europa League-winnaar. Bij het voorstelrondje van de selectie voor het nieuwe seizoen kon de van een knieblessure revaliderende international een warm applaus in ontvangst nemen van de fans.

Strootman speelde op 25 januari zijn laatste wedstrijd voor AS Roma, waarin hij - opnieuw - een ernstige kniekwetsuur opliep. De afgelopen weken werkte de 25-voudig international op het trainingsveld aan zijn herstel. Door blessureleed speelde de ex-speler van Sparta Rotterdam, FC Utrecht en PSV pas 31 wedstrijden voor de Giallorossi.

De supporters waren overigens niet voor niets naar het Stadio Olimpico gekomen, want ze kregen daarna nog een waar spektakelstuk voorgeschoteld. Mede door twee treffers van nieuweling Edin Dzeko liep Roma uit naar een 6-0 voorsprong. In de laatste twintig minuten gaf Sevilla, met nog de wedstrijd om de Europese Super Cup (5-4 verlies na verlenging tegen Barcelona) van dinsdag in de benen, de stand een draaglijker aanzien (6-4).

Roma begint het seizoen in de Serie A volgende week zaterdag met een wedstrijd bij Hellas Verona. Sevilla treft een dag eerder al Málaga (uit) in de eerste competitieronde van de Primera División.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.