'Strijd om Hamer barst los: ook Kompany heeft interesse'

Reacties

Gustavo Hamer kan zich opmaken voor een transfer naar de Premier League. Na Fulham heeft volgens The Telegraph ook het Burnley van manager Vincent Kompany interesse in de 26-jarige middenvelder van Coventry City.

'Strijd om Hamer barst los: ook Kompany heeft interesse'
© Pro Shots

Nog geen twee maanden geleden stond Hamer met Coventry op de drempel van de Premier League. In de finale op Wembley ging het mis voor The Sky Blues, die moesten toezien hoe Luton Town als winnaar uit de penaltyserie kwam en het laatste ticket greep. 'Frustrerend', vond Hamer. 'Vervelend, triest, maar dat is voetbal.'

Voor de voormalig speler van Feyenoord, FC Dordrecht en PEC Zwolle lonkt alsnog een avontuur in de Premier League. Sky Sports meldde eerder dat Fulham interesse heeft in zijn diensten en dinsdag kwam daar het nieuws van The Telegraph over Burnley bij. Hamer heeft er drie seizoenen bij Coventry op zitten en beschikt in de West Midlands nog over een eenjarig contract. Het is niet bekend wat hij zou moeten kosten.

Pakt Fulham door, dan kan Hamer de derde Nederlander in Londense dienst worden. Bij The Cottagers is Kenny Tete een vaste waarde op de rechtsbackpositie. Terence Kongolo speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Le Havre, maar keerde deze zomer terug op Craven Cottage. Zijn toekomst lijkt echter niet bij Fulham te liggen. Bij Burnley keerde Wout Weghorst terug van een uitleenbeurt aan Manchester United.

Bekijk hier al onze video's
Meer Coventry City
Meer over Coventry City
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.