Streppel wil Lamprou graag definitief inlijven

Reacties

Willem II gaat snel met Kostas Lamprou (23) om de tafel om hem te verleiden tot een langer verblijf in Tilburg. Afgelopen maandag werd bekend dat zijn eigenlijke werkgever Feyenoord de eenjarige optie in het contract van de Griek niet licht.

Streppel wil Lamprou graag definitief inlijven

Daardoor is Lamprou in de zomer transfervrij. 'We willen heel graag verder met Kostas', zegt trainer Jurgen Streppel van de Brabanders. 'Dus als het aan ons ligt, keept hij ook na dit seizoen voor Willem II.' De goalie heeft zelf al aangegeven dat hij graag langer voor de Tricolores blijft spelen.

De Tilburgers gaan deze week opnieuw met Dries Wuytens (22) in gesprek. Inzet is een langer verblijf van de verdediger, wiens broer Stijn al wel overeenstemming bereikte over een extra contractjaar. Willem II overweegt ook de optie in het contract met Ben Sahar (25) te lichten. De spits uit Israël ligt dan vast tot medio 2016.

Ook met de technische stafleden Adrie Bogers, Dick Heesen en Raymond Vissers staan gesprekken gepland. Streppel wil graag verder met zijn assistenten, maar met hen is nog geen akkoord bereikt over een nieuwe verbintenis.

Frenkie de Jong (18), spelend in de A1-junioren van Willem II, heeft over belangstelling niet te klagen. De middenvelder, deel uitmakend van Oranje Onder-18, wordt gevolgd door onder meer Vitesse. De Arnhemmers hebben maandag contact gelegd met de Tilburgse club over De Jong.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.