Lamprou snakt naar duidelijkheid van Feyenoord

Reacties

Doelman Kostas Lamprou (23) van Willem II hoopt op korte termijn van zijn werkgever Feyenoord te horen wat de plannen met hem zijn voor de toekomst.

Lamprou snakt naar duidelijkheid van Feyenoord

Feyenoord moet voor 1 april laten weten of ze de optie in het contract van de Griek licht. Daardoor zou de goalie na dit seizoen opnieuw onder contract staan bij de Rotterdammers. Dat zou een streep door de rekening zijn van Willem II én van Lamprou.

Coach en technisch manager Jurgen Streppel is zeer te spreken over de prestaties van zijn nummer één en zou na dit seizoen daarom graag profiteren van zijn transfervrije status. Ook de keeper zelf verkiest een permanent verblijf in Tilburg boven een terugkeer naar De Kuip, waar hij in elk geval de onomstreden Kenneth Vermeer voor zich moet dulden.

'Ik heb tot dusver niets gehoord van Feyenoord', zegt Lamprou tegen Voetbal International, 'maar als de club me voor een gesprek uitnodigt zal ik ze mijn standpunt duidelijk maken. Ik proef nu wat het is om elke week te spelen. Dat is belangrijk voor iemand van mijn leeftijd. De bal ligt bij Feyenoord, maar als het aan mij ligt, keer ik niet als reservekeeper terug in Rotterdam. Dan heeft wekelijks keepen bij Willem II mijn voorkeur. Ik voel me thuis in Tilburg en zou er graag nog langer blijven spelen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.