Stoke rekent tegen Tottenham gewoon weer op Pieters

Reacties

Manager Mark Hughes denkt snel weer een beroep te kunnen doen op Erik Pieters. De verdediger van Stoke City moest zich zondag nog in de rust laten wisselen in het verloren duel met Liverpool (0-1).

Stoke rekent tegen Tottenham gewoon weer op Pieters

'Erik voelde zich ineens erg ziek en was niet in staat verder te spelen', zegt Hughes op de clubsite. De manager bracht na rust Philipp Wollscheid binnen de lijnen, maar ook die kon niet voorkomen dat de bezoekers vlak voor tijd via Philippe Coutinho de wedstrijd naar zich toe trokken.

De zorgen rond Pieters namen af toen Hughes na afloop met hem sprak. Hij rekent er zelfs op dat de back volgende week weer van de partij is. 'Ik ben er zeker van dat hij snel weer herstelt, al heb ik nog geen update van onze medische staf gekregen.'

Stoke City, waar ook Marco van Ginkel en Ibrahim Afellay onder contract staan, gaat zaterdag op bezoek bij Tottenham Hotspur. Voor Bojan Krkic komt dat duel sowieso nog te vroeg. De voormalige Ajacied heeft volgens Hughes nog een week of drie nodig om wedstrijdfit te worden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.