Stevens blijft voorzichtig na weerzien met Schalke 04

Hoewel Huub Stevens met zijn PAOK Saloniki een prima uitgangspositie verwierf op bezoek bij zijn oude werkgever Schalke 04 blijft de Nederlandse coach voorzichtig. Na het 1-1 gelijkspel in de Veltins Arena wil hij zich nog niet rijk rekenen wat betreft eventuele plaatsing voor de Champions League.

Stevens blijft voorzichtig na weerzien met Schalke 04

'We zijn goed begonnen', oordeelt Stevens op de website van Schalke. 'Helaas, ik weet ook niet waarom, schakelde mijn ploeg een tandje terug.'

In Gelsenkirchen zorgde Jefferson Farfán voor 1-0. Miroslav Stoch bepaalde de eindstand in de tweede helft op 1-1, waardoor Stevens nog volop zicht heeft op plaatsing voor het miljoenenbal.

In de return zal wel zonder thuispubliek moeten worden aangetreden vanwege een straf na eerdere ongeregeldheden. 'Natuurlijk is dat jammer. Voetbal speel je nu eenmaal voor de toeschouwers', aldus Stevens (op de foto met Horst Heldt, technisch directeur van Schalke).

'Het is in ieder geval nog geen gelopen koers. Schalke heeft een ploeg die ook in uitwedstrijden kan scoren. Er zijn nog negentig minuten te spelen.  We zijn pas op de helft', besluit Stevens, die dinsdag bij de return ook niet hoeft te vrezen voor Klaas-Jan Huntelaar, die dan nog steeds aan de kant zit met een knieblessure.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen