Steunbetuiging voor Luhukay: 'Hij kan verlengen'

Reacties

Jos Luhukay komt in aanmerking voor contractverlenging bij Hertha BSC. Hoewel de prestaties tegenvallen, hoeft de Nederlandse coach zich volgens manager Michael Preetz geen zorgen te maken om zijn baan.

Steunbetuiging voor Luhukay: 'Hij kan verlengen'

In de laatste competitiewedstrijd ging de ploeg van John Heitinga en Roy Beerens ondanks een goal van Salomon Kalou met 3-1 pijnlijk onderuit bij SC Paderborn. Nog teleurstellender was de uitschakeling in de tweede ronde van de strijd om de DFB-Pokal, waarin derdeklasser Arminia Bielefeld te sterk was.

Dat alles doet Preetz niet beslissen zijn trainer te ontslaan, zoals hij in het verleden al eens deed met Lucien Favre (na zeven competitieduels) en Michael Skibbe (na vijf competitieduels). Na tien competitiewedstrijden staat Luhukay dertiende met maar elf punten en drie zeges.

'Wij zijn nog niet waar we horen te zijn, dat klopt', erkent Preetz dat de prestaties tegenvallen bij de nummer elf van vorig seizoen. 'Maar we moeten niet vergeten dat er heel veel aankopen zijn bijgekomen deze zomer. We hebben nog wat tijd nodig.'

Luhukay kan volgens de bestuurder inmiddels zelfs bijtekenen. 'Hij is de juiste trainer voor ons. Als hij wil, dan kan hij bijtekenen', aldus Preetz over de trainer, die nog tot medio 2016 vastligt in Berlijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.