Hertha gaat ondanks treffer Kalou onderuit bij promovendus

Reacties

Jos Luhukay heeft op bezoek bij promovendus Paderborn een flinke tik te verwerken gekregen. De Hertha BSC-trainer zag zijn elftal met 3-1 verliezen.

Hertha gaat ondanks treffer Kalou onderuit bij promovendus

Midweeks behaalde Hertha voor de DFB Pokal tegen Arminia Bielefeld uit de 3. Bundeliga ook al een teleurstellend resultaat, door na strafschoppen te verliezen. Tegen Paderborn kreeg de club uit Berlijn de kans de kater van de bekeruitschakeling weg te spoelen, maar het ging opnieuw mis bij de ploeg van Luhukay (foto).

Hertha, waar John Heitinga en Roy Beerens een basisplaats hadden, ging nog wel met een 1-1 stand rusten, nadat Salomon Kalou met een zwevende kopbal vlak voor rust gelijk had gemaakt. Marvin Bakalorz opende na een half uur met een afstandsschot de score. Een rake kopbal van Elias Kachunga, die ontsnapt was aan de aandacht van Heitinga en een knal van Alban Meha, bezorgden Paderborn na de hervatting een 3-1 zege.

Paderborn gaf met de overwinning op Hertha een vervolg aan de goede seizoenstart. De promovendus staat zevende in de Bundesliga. Luhukay bezet met zijn elftal de dertiende plaats.

Overige uitslag:
1. FC Köln – SC Freiburg 0-1

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.