'Stekelenburg zal met Fulham in gesprek gaan'

Reacties

De laatste Nederlandse invloeden bij Fulham zullen naar verwachting deze zomer verdwijnen. Afgelopen zaterdag degradeerde de Londense formatie uit de Premier League, iets dat sowieso gevolgen heeft voor de samenstelling van de selectie.

'Stekelenburg zal met Fulham in gesprek gaan'

Zo is de verwachting dat Maarten Stekelenburg (foto) de gang naar het Championship niet zal meemaken. 'Op dit moment is het nog allemaal vrij vers, maar we zullen zeker met Fulham in gesprek gaan', laat zijn zaakwaarnemer Rob Jansen aan Voetbal International weten. Stekelenburg tekende vorige zomer een vierjarig contract op Craven Cottage, maar verloor in maart zijn basisplaats.

'De situatie van de club is niet rooskleurig', vervolgt Jansen. 'Daarnaast is Maartens relatie met de manager (Felix Magath, red.) niet optimaal. We gaan praten en hopen dan een oplossing te vinden. Of er vooraf speciale afspraken zijn gemaakt bij degradatie? Als dat zo zou zijn, ga ik dat niet vertellen.'

John Heitinga is na 30 juni vrij man. De verdediger kwam in januari over van Everton, maar tekende slechts tot het einde van dit seizoen. Vorige maand maakte Fulham kenbaar Heitinga te willen behouden voor het nieuwe seizoen; aannemelijker is dat de 87-voudige Oranje-international zijn carrière elders vervolgt.

Eerder dit seizoen kregen Martin Jol en René Meulensteen hun ontslag als hoofdtrainer. Bij het vertrek van Jol verdween ook assistent-trainer Michael Lindeman van het toneel. Keeperstrainer Hans Segers bleef de club trouw. Maar in het Championship zal Fulham, al dan niet met een vervanger van Magath, een geheel nieuwe start willen maken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.