Steijn op titelkoers: 'Ik zie ons niet meer veel weggeven'

Reacties

Vooral niet arrogant worden, zo is de boodschap van VVV-Venlo-trainer Maurice Steijn na een volgende belangrijke zege van zijn ploeg. Concurrent FC Volendam werd vrijdagavond met 0-1 verslagen door de koploper in de Jupiler League.

Steijn op titelkoers: 'Ik zie ons niet meer veel weggeven'

Niet alleen met het resultaat was Steijn tevreden. 'Een mooie en verdiende overwinning. Wij willen zo graag kampioen worden en dat stralen we ook uit', aldus de coach tegen VI. Door de belangrijke overwinning bedraagt de voorsprong op Volendam inmiddels elf punten. Nummer twee Jong Ajax heeft een achterstand van zes punten op VVV.

Dat neemt niet weg dat Steijn waakzaam is voor verval: 'De voorsprong is nu groot, maar we moeten niet hautain worden. Dit moeten we volhouden. Ook tegen Achilles (de eerstvolgende tegenstander, red.) kunnen we verliezen als we niet bij de les zijn. Maar ik zie ons niet veel misstappen meer maken. We moeten vol gas blijven geven.'

De stemming is opperbest in Venlo en dan staat ook nog carnaval voor de deur. Volgend weekend mogen de VVV-spelers even hun zinnen verzetten, zo zegt Steijn toe. 'Carnaval vieren mag even. Ik ga een avondje mee.'

In het kader van de buitenlandse sterren-special bespreekt VI's Geert-Jan Jakobs de meest historische transfer van VVV-Venlo: die van Keisuke Honda.

Buitenlandse Sterren In Nederland

De buitenlandse sterren-special ligt vanaf 14 februari in de winkel.
Hij is ook te bestellen in de VI Webshop.
VI-abonnees profiteren van 30% korting!Bestel de special

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.