Stegeman verwacht geen nieuwe monsterzege op Cambuur

Reacties

Heracles Almelo is zondag de grote favoriet tegen SC Cambuur. Vanwege het thuisvoordeel, de ranglijst, maar vooral gezien de 1-6 zege in Leeuwarden van eerder dit seizoen. Trainer John Stegeman is echter op zijn hoede.

Stegeman verwacht geen nieuwe monsterzege op Cambuur

De grote gangmaker van het duel van 22 augustus, Oussama Tannane, is immers naar Saint-Étienne vertrokken. Daarnaast heeft Heracles de afgelopen vier duels allemaal verloren en al drie wedstrijden niet meer gescoord. Door die vormdip zijn de Almeloërs afgezakt naar de negende plaats.

'We zitten in een moeilijke fase van de competitie', erkent Stegeman op de clubsite. 'We werken hard en moeten het weer gaan doen met elkaar. Daarbij hebben we de steun nodig, het is heel prettig als je geholpen wordt door het publiek. Ik hoop dat we zondag weer keihard gaan knallen met elkaar', vervolgt de trainer, die eerder dit seizoen uithaalde naar het in zijn ogen te kritische publiek.

Stegeman verwacht een heel lastige partij tegen Cambuur, dat onder Marcel Keizer compacter is gaan spelen. Volgens de trainer van Heracles hebben de Leeuwarders meer zelfvertrouwen dan voorheen. 'Feyenoord had het ook moeilijk met Cambuur. Zij spelen momenteel met flair. Het wordt gewoon een zware wedstrijd. We hebben één doel, maar het zal niet zo gaan als in de heenwedstrijd', refereerde hij nog maar eens aan de monsterzege van eind augustus.

Heracles kan tegen Cambuur niet beschikken over Tim Breukers, Dario Vujicevic en Bas Sibum. De inzetbaarheid van Ramon Zomer en Wout Droste is onzeker.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.