Stegeman: 'Gevecht tegen Feyenoord mooie uitdaging'

Reacties

Heracles Almelo treft woensdag (19.45 uur) met Feyenoord zijn op papier zwaarste tegenstander in de jacht op mogelijk directe plaatsing voor Europees voetbal.

Stegeman: 'Gevecht tegen Feyenoord mooie uitdaging'

Heracles staat met nog drie wedstrijden te gaan een punt achter op de gedeelde nummers vier AZ en FC Utrecht. Als Feyenoord zijn derde plaats in de Eredivisie koestert en zondag ten koste van FC Utrecht de bekerfinale wint, dan is die vierde plek goed voor Europees voetbal. 'We kijken ernaar uit om tegen topclub Feyenoord te spelen. Het is een mooie uitdaging om samen met onze trouwe aanhang een gevecht te leveren', aldus trainer John Stegeman op de clubsite.

'Ik verwacht niet dat Feyenoord met de kop al bij de finale zit. Ik vind Feyenoord een uitstekende ploeg die de laatste tijd veel punten heeft gepakt. Dat doen ze met realistisch en avontuurlijk voetbal. Ze hebben uitstekende spelers, en niet alleen de eerste elf maar ook de spelers die op de bank zitten', vervolgt Stegeman. 'Aan de andere kant willen ze morgen ook niet tegen een rode kaart oplopen.'

Maar ook Heracles steekt in een goede vorm, met al vijf wedstrijden op rij zonder nederlaag. 'Het is wel eens lekker dat je, zoals nu het geval is, langere tijd over dezelfde achttien spelers kunt beschikken. Het oogt fit allemaal', geeft Stegeman een belangrijke oorzaak van de goede resultaten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.