'Standard Luik stunt met komst Víctor Valdés'

Reacties

Víctor Valdés vervolgt zijn carrière hoogstwaarschijnlijk in België. Als de doelman van Manchester United de medische keuring doorstaat, stapt hij op huurbasis over naar Standard Luik.

'Standard Luik stunt met komst Víctor Valdés'

Dat meldt Het Laatste Nieuws. Standard is al langer op zoek naar een nieuwe doelman. Guillaume Hubert en Yohann Thuram kregen dit seizoen allebei een kans onder de lat, maar trainer Yannick Ferrera is van geen van beiden onder de indruk.

Met de naderende transfer naar Standard komt er voor Valdés (34) een einde aan een uitzichtloze periode op Old Trafford. De Spanjaard verbond zich een jaar geleden aan de club van Louis van Gaal en hoopte David De Gea op te volgen, die op dat moment in de zomer naar Real Madrid leek te vertrekken.

Het liep anders. Niet alleen bleef De Gea, maar ook raakte Valdés in conflict met Van Gaal. Het Barcelona-icoon zat dit seizoen in de Premier League nog geen enkele keer bij de wedstrijdselectie. Wel zat hij bij bekerwedstrijden op de bank. Achter De Gea en Sergio Romero is hij derde doelman.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.