Stam hoofdkandidaat om trainer Jong Ajax te worden

Reacties

Jong Ajax staat komend seizoen wellicht onder leiding van Jaap Stam, die topfavoriet is om trainer Fons Groenendijk op te volgen in Amsterdam.

Stam hoofdkandidaat om trainer Jong Ajax te worden

Al in maart liet Groenendijk weten na één seizoen het beloftenteam van Ajax te verlaten en de hoofdstedelingen zien in Stam de gedoodverfde opvolger. De assistent van trainer Frank de Boer bij de hoofdmacht van Ajax beschikt echter nog niet over de juiste papieren.

De voormalige verdediger van onder meer PSV, Manchester United, Lazio, AC Milan en Ajax is onlangs begonnen aan de cursus Coach Betaald Voetbal en hoopt deze medio 2015 succesvol afgerond te hebben. Tot die tijd zal Stam in de Jupiler League naast zich een assistent met een CBV-diploma moeten dulden, maar wie dat zal zijn is nog niet bekend.

Stam begon zijn trainersloopbaan bij PEC Zwolle, waarna hij al snel de overstap maakte naar Ajax. De 67-voudige Oranje-international werd ook al in verband gebracht met AC Milan, waar hij hoofdtrainer Clarence Seedorf zou moeten assisteren.

Stel je vraag aan onze clubwatchers op VI Premium. Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.