Stam definitief speler van NAC

Reacties

Ronnie Stam speelt komend seizoen voor NAC Breda. Tijdens de Open Dag van zondag nam de leiding van de Brabantse club de laatste twijfel weg.

Stam definitief speler van NAC

De verdediger annex middenvelder tekent een verbintenis voor drie jaar bij de Eerste Divisionist en krijgt de garantie dat hij transfervrij kan vertrekken wanneer de geel/zwarten na dit seizoen niet promoveren naar de Eredivisie.

Stam begon zijn profloopbaan bij NAC en kwam vervolgens uit voor FC Twente, Wigan Athletic en Standard Luik. Bij laatst genoemde club werd zijn verbintenis onlangs ontbonden. De geboren Bredanaar trainde vervolgens enige weken mee met NAC en sprak toen de intentie uit om een contract te tekenen in het Rat Verlegh Stadion. Dat is nu een feit.

Eerder streek NAC ook al de laatste plooien glad rond de komst van Vlatko Lazic. Hij komt over van De Graafschap en tekent voor twee jaar. NAC is nu alleen nog op zoek naar een spits. Voor die positie informeerde de Bredanaars al bij talloze spelers. Michiel Hemmen van Cambuur is nog steeds een van de opties. Al heeft hij een voorkeur voor een club in het buitenland of in de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.