Sportieve Jardim met opgeheven hoofd naar uitgang

Reacties

Voor AS Monaco was de kwartfinale van de Champions League het eindstation, maar trainer Leonardo Jardim toonde zich desalniettemin blij met zijn ploeg.

Sportieve Jardim met opgeheven hoofd naar uitgang

Na de 1-0 nederlaag in Turijn kwamen de Monegasken tegen de aanstaand kampioen van Italië in eigen huis niet verder dan 0-0. 'Ik baal van het resultaat, maar ben trots op de manier waarop we in deze twee wedstrijden hebben gespeeld', sprak de Portugese oefenmeester na afloop van de uitschakeling.

Een uitschakeling waar de scheidsrechters een behoorlijke hand in hadden. De penalty in Turijn (waar de 1-0 zege uit ontstond) was al discutabel, Monaco had in het heenduel zelf ook een strafschop verdiend, net als in de return, terwijl Giorgio Chiellini namens Juventus ontsnapte aan een rode kaart. Jardim hield zich sportief op de vlakte.

Hij weigerde namelijk commentaar te geven op de verschillende arbiters. 'Ik laat het aan jullie journalisten om het over de scheidsrechters te hebben, dat is niet mijn taak. We hebben ons in deze Europese campagne een waardige vertegenwoordiger van Frankrijk en Monaco getoond. We hebben iedereen laten zien dat we goed kunnen voetballen, nu moeten we ons richten op de competitie.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.